Verloy Sport, al 40 jaar een klinkende naam met een trouw klantenbestand…

Rita Verloy startte in 1979 vol overtuiging een eigen zaak in hartje Kortenberg. Haar grote droom was om een sportwinkel te openen waar klanten sport konden ontdekken, bewonderen en beleven. Een kristalheldere visie en werken met hart en ziel bleken de sleutelwoorden voor het succesverhaal van Verloy Sport. De laatste 10 jaar werd de zaak reeds mee gerund door dochter Lesley die de sportmicrobe met de paplepel meekreeg. In oktober 2019 werd Lesley de nieuwe zaakvoeder en nam ze de zaak over van haar moeder Rita.

Verloy Sport volgt de nieuwste trends op de voet over de hele wereld.

Het was een bewuste keuze om van Verloy Sport een gespecialiseerde tenniswinkel te maken. We zijn tennisfans van het eerste uur, dus onze tennisfocus was een logische keuze. We hebben een uitgebreide collectie van tenniskledij, tennisschoenen, tennisrackets en accessoires van topmerken voor dames, heren en kinderen. Verloy Sport gaat ver in het tennisassortiment, maar staat dicht bij elke klant... We weten precies wat onze klanten nodig hebben en gaan voortdurend op zoek naar producten die uitblinken qua kwaliteit, originaliteit en uitstraling.

Verloy Sport, waar we elke dag uitpakken met een 5-sterren service….

We verwelkomen elke klant met de glimlach, altijd. Wij zijn uw tennisspecialist en geven met veel plezier professioneel advies op maat en delen onze expertise graag met jong en oud, beginner of professional. Met een blik op de toekomst willen we blijven investeren en innoveren en daarom lanceerden we een digitaal platform ter ondersteuning van onze bespanservice. Aanmelden op onze site, bespanningssagenda nakijken, racket opsturen of achterlaten in een locker en op dezelfde plaats weer afhalen… zo simpel kan het zijn.

Tennisracket bespannen

Verloy Sport is sponsor van Tennis Vlaanderen en een sparringpartner van verschillende tennisclubs zoals Lovanium, Tennis Panorama, De Jonge Wingerd, Machelen-Diegem, de Vloer, Leliehof en Kasteel van Ham.

Heeft uw club interesse in een betrouwbare samenwerking?

Contacteer ons!