Tennisschoenen

Op zoek naar de perfecte tennisschoenen voor gravel, tapijt of hardcourt? De nieuwste K-Swiss, Nike, Asics, adidas tennisschoenen kopen? Zoekt u schokabsorberende tennisschoenen voor kinderen? Verloy Sport is dé tennis shop voor dames, heren en kinderen.

Alle merken in één winkel

Met de juiste tennisschoenen vermijdt u blessures én zorgt u voor flitsende tennisprestaties. In onze sportwinkel in Kortenberg kiezen wij bewust voor kwaliteitsmerken en schokabsorberende tennisschoenen met een goede pasvorm specifiek voor gravel, tapijt en hardcourt. Gaat u voor de witte klassieke tennisschoen van K-Swiss of verkiest u de kleurrijke Asics of Babolat tennisschoenen? Wij hebben alle maten en alle merken in huis!

Ga naar de webshop!

Verloy Sport volgt de allernieuwste trends, maar zorgt ook voor persoonlijk advies en een footscan zodat u veilig en comfortabel de tennisbaan opstapt!

Waarvoor kan u langskomen bij Verloy Sport?

Tennisschoenen voor dames, heren, kinderen, meisjes, jongens

K-Swiss, Nike, Adidas, Asics, Babolat, Wilson, Nike tennisschoenen

Outdoor en indoor tennisschoenen kopen van maat 27.5 tot 48 (groter op bestelling)

Footscan met loopanalyse voor de juiste pasvorm

Schoenen kopen voor gravel, tapijt, kunstgravel

Tennisschoenen die perfect aansluiten bij steunzolen

Tennisschoenen kopen? Start hier!

Verloy Sport maakt elke dag het verschil door iedere klant persoonlijk te helpen in de zoektocht naar het perfecte paar tennisschoenen. Uw juiste maat niet in stock? Wij kijken meteen de voorraad van onze leveranciers na en zorgen voor een snelle nabestelling. 

Ga naar de webshop!

Kom langs en ontdek onze tennisschoenen voor heren, dames en kinderen.